Het beste in temperatuur regeloplossingen

Ervaring, vakmanschap, innovatieve kracht – voor de veeleisende gebruiker in industrie, onderzoek en wetenschap: Sinds meer dan vier decennia behoort JULABO tot de wereldwijd toonaangevende experts voor temperatuurregelsystemen. Met onze hoogwaardige producten, systemen en oplossingen hebben wij aanzienlijke invloed op de ontwikkeling en de vooruitgang bij de temperatuurregeling.

Gekwalificeerde medewerkers, professionele productietechniek en het hoogste niveau in kwaliteit en service vormen de grondsteen voor deze succesverhaal. Door een intensief samenspel van technologie en milieubescherming geldt JULABO bovendien als eco-pionier van de tempereerbranche.

Deskundigheid – van begin af aan.
JULABO biedt u voor de temperatuurregeling alle diensten uit één hand – van de ontwikkeling tot After-sales service, van prototype tot serieproduct. Daarbij staan uw behoeften altijd centraal: Want met onze krachtige en gemakkelijk bedienbare temperatuurregelaars vergroten wij de efficiëntie van uw werkzaamheden. En met onze vestigingen plus een groot aantal verkoop- en servicepartners vindt u JULABO altijd bij u in de buurt.

Nieuws

05.09.2016
Science Days 2016
Dit jaar wacht kinderen en jongeren op de Science Days in het Europa-Park van 10 tot 15 oktober 2016 weer een indrukwekkende experimenteer- en belevingswereld.
29.08.2016
Start opleiding bij JULABO
Op 1 september 2016 starten van deze jaar negen stagiaires bij JULABO in het professionele leven. Binnen het kader van een oriënteringsweek verkennen zij intensief de onderneming en leren zij belangrijke contactpersoon kennen.
PRESTO JULABO White paper De optimale oplossing voor de temperatuurregeling van reactoren
Productzoeker Nieuwe productzoeker De passende oplossing voor uw applicatie
The new CORIO JULABO De nieuwe CORIO™ Beleef CORIO™, de nieuwe laboratoriumthermostaten