Het beste in temperatuur regeloplossingen

Ervaring, vakmanschap, innovatieve kracht – voor de veeleisende gebruiker in industrie, onderzoek en wetenschap: Sinds meer dan vier decennia behoort JULABO tot de wereldwijd toonaangevende experts voor temperatuurregelsystemen. Met onze hoogwaardige producten, systemen en oplossingen hebben wij aanzienlijke invloed op de ontwikkeling en de vooruitgang bij de temperatuurregeling.

Gekwalificeerde medewerkers, professionele productietechniek en het hoogste niveau in kwaliteit en service vormen de grondsteen voor deze succesverhaal. Door een intensief samenspel van technologie en milieubescherming geldt JULABO bovendien als eco-pionier van de tempereerbranche.

Deskundigheid – van begin af aan.
JULABO biedt u voor de temperatuurregeling alle diensten uit één hand – van de ontwikkeling tot After-sales service, van prototype tot serieproduct. Daarbij staan uw behoeften altijd centraal: Want met onze krachtige en gemakkelijk bedienbare temperatuurregelaars vergroten wij de efficiëntie van uw werkzaamheden. En met onze vestigingen plus een groot aantal verkoop- en servicepartners vindt u JULABO altijd bij u in de buurt.

Nieuws

24.04.2017
Of het nu gaat om temperatuurregeling van een reactor, materiaalstresstests of temperatuursimulatie – de PRESTO serie is ervoor ontworpen om temperaturen zeer nauwkeurig te regelen en extreem snelle afkoel- en opwarmfasen te kunnen garanderen. 
02.02.2017
50 jaar Julabo
In 2017 is er voor JULABO een bijzondere gelegenheid om te vieren - het 50-jarige ondernemingsjubileum!In januari 1967 stichtte Gerhard Juchheim in Seelbach in het Zwarte Woud zijn eigen technologiebedrijf: Juchheim Labortechnik KG.
PRESTO JULABO White paper De optimale oplossing voor de temperatuurregeling van reactoren
Productzoeker Nieuwe productzoeker De passende oplossing voor uw applicatie
The new CORIO JULABO De nieuwe CORIO™ Beleef CORIO™, de nieuwe laboratoriumthermostaten