Het beste in temperatuur regeloplossingen

Ervaring, vakmanschap, innovatieve kracht – voor de veeleisende gebruiker in industrie, onderzoek en wetenschap: Sinds meer dan vier decennia behoort JULABO tot de wereldwijd toonaangevende experts voor temperatuurregelsystemen. Met onze hoogwaardige producten, systemen en oplossingen hebben wij aanzienlijke invloed op de ontwikkeling en de vooruitgang bij de temperatuurregeling.

Gekwalificeerde medewerkers, professionele productietechniek en het hoogste niveau in kwaliteit en service vormen de grondsteen voor deze succesverhaal. Door een intensief samenspel van technologie en milieubescherming geldt JULABO bovendien als eco-pionier van de tempereerbranche.

Deskundigheid – van begin af aan.
JULABO biedt u voor de temperatuurregeling alle diensten uit één hand – van de ontwikkeling tot After-sales service, van prototype tot serieproduct. Daarbij staan uw behoeften altijd centraal: Want met onze krachtige en gemakkelijk bedienbare temperatuurregelaars vergroten wij de efficiëntie van uw werkzaamheden. En met onze vestigingen plus een groot aantal verkoop- en servicepartners vindt u JULABO altijd bij u in de buurt.

Nieuws

22.06.2017
JULABO Film online
De fabrieksfilm van JULABO staat nu online: sinds vandaag kunt u een fascinerende kijk achter de schermen van de JULABO productie nemen. 
24.04.2017
Of het nu gaat om temperatuurregeling van een reactor, materiaalstresstests of temperatuursimulatie – de PRESTO serie is ervoor ontworpen om temperaturen zeer nauwkeurig te regelen en extreem snelle afkoel- en opwarmfasen te kunnen garanderen. 
PRESTO JULABO White paper De optimale oplossing voor de temperatuurregeling van reactoren
Productzoeker Nieuwe productzoeker De passende oplossing voor uw applicatie
The new CORIO JULABO De nieuwe CORIO™ Beleef CORIO™, de nieuwe laboratoriumthermostaten